Verzenden en betaalmethoden 

Uw bestelling wordt verstuurd via PostNL. Standaard verzending is voor 16:00 besteld, is dezelfde dag verstuurd. Bij een besteding van minimaal €50,– zullen wij uw pakket gratis verzenden, anders wordt er een bedrag van €4,- voor brievenbuspakket in rekening gebracht of €6,99 voor uw pakketje. Cadeaubonnen worden uiteraard gratis verzonden.

 

BETAALMETHODEN

 

HOE WEET IK DAT MIJN BETALING VEILIG VERLOOPT:

Veilig betalen is voor ons natuurlijk ook onwijs belangrijk. Onze site maakt gebruik van SSL encryptie. Uw gegevens kunnen daardoor niet worden onderschept. Bij het uitvoeren van de betaling maken wij gebruik van Mollie als payment provider voor Ideal. Door dit betaalsysteem wordt er voor gezorgd dat de transactie direct zichtbaar is, waardoor wij de bestelling diezelfde dag (mits voor 16:00 besteld) nog kunnen versturen.

 

IDEAL:

Steeds meer mensen kopen op het internet, alles kunnen we tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Lekker makkelijk en snel!

Na een betaling met iDEAL zie je een bevestiging, ook zie je de betaling direct terug in je rekeningoverzicht.

 

BANCONTACT

Een veelgebruikte betalingsmethode in België is Bancontact ook deze betaalmethode ondersteunen wij. Om te kunnen betalen met Bancontact moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

 

CREDITCARD

Creditcard is na iDEAL de populairste betaalmethode in Nederland. Maar ook wereldwijd. Bij ons kun je betalen met Visa, MasterCard, Maestro én VPay.