Alles over Pine Pollen

Kan jij wel wat hulp gebruiken om je emotioneel sterker en meer in balans te voelen?

Wil jij je pijnappelklier meer activeren, je waak- en slaapritme herstellen, je meditaties verdiepen, mood boosten of zelfs je sportprestaties verhogen? (ook in de slaapkamer..)

 
Dit kan allemaal met een aantal druppels per dag.

 

Pine pollen is een echt superfood en geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Gecombineerd met de beste biologische kruiden van Nederlandse bodem mag een tinctuur niet ontbreken in jouw self care routine. 

 

Pine pollen ‘voelen’ als het ware waar de hormonale disbalans zit en zal deze proberen te balanceren. Dit werkt zowel voor de man als voor de vrouw.

 

Pine pollen wordt vaak aangeprezen als het natuurlijke voedingssupplement met het hoogste gehalte aan natuurlijke testosteron. Om deze reden worden pine pollen veel gebruikt door mannen voor het verhogen van het libido en het verbeteren van de seksuele prestaties. Daarnaast kan het testosteron in de pine pollen ook helpen bij het opbouwen van spiermassa.

De pine pollen tinctuur is ook zeer geschikt voor vrouwen. Pine pollen beval ook oestrogene hormonen dus ook voor vrouwen ondersteund het de hormonale balans. Het helpt het balanceren van het hormoon in het lichaam. Dit kan het handhaven van een gezond lichaamsgewicht, libido, energieniveau en mentale toestand ondersteunen.

Pine pollen is een echte supperfood, het is zeer rijk aan allerlei voedingstoffen. Pine pollen bevat onder andere veel verschillende soorten fytonutriënten, vitaminen en mineralen die een bijdragen leveren aan de gezondheid. Het is een bijzondere rijke bron van vitamine A, betacaroteen, vitamine B1, B2, B3 en B6, foliumzuur, vitamine D en E, en mineralen zoals calcium, koper, ijzer, mangaan, magnesium, molybdeen, fosfor, kalium, seleen, silicium, natrium en zink. Pine pollen bevatten ook de volgende aminozuren: Alanine, arginine, asparaginezuur, cysteïne, glutaminezuur, glycine, histidine, isoleucine, lysine, fenylalanine, serine, theanine, tryptofaan, thyroxine en valine.

Van de wilde pine pollen is gebleken dat, in tegenstelling tot geïsoleerde en/of kunstmatige supplementen, in hun volledige en actieve staat complex, rijk en uitgebalanceerd zijn. Door ons productieproces wordt de rijke en uitgebalanceerde werking van de cellen nog eens optimaal benut waardoor onze tinctuur vele malen sterker is dan de tincturen van onze concurrentie.

 

Kijk voor meer informatie over Pine Pollen ook eens bij de blogs.