De eigenaresse van uniekherbals

Over Anniek

Hi, ik ben Anniek Blaauboer, de drijvende kracht achter Uniek Herbals. Ik ben Uniek Herbals gestart om de kracht van kruiden met jullie te kunnen delen. Na een pittige periode zit ik, met hulp van een kruidentincuur, weer lekker in mijn energie. Ik gun het iedereen balans, kracht en zijn of haar “space” te vinden in het leven doormiddel van kruiden. Moeder natuur heeft ons zo veel te bieden. Ik neem je graag mee op mijn ontdekkingstocht naar verschillende medicinale kruiden. Ga je mee op avontuur?

Stel je eens voor: Je loopt in een prachtig bos vol krachtige plekken. In je “natural high” voel je de verbinding met de natuur om je heen. Je aandacht wordt naar een spar getrokken. Als je dichterbij komt krijg je door dat er veel kracht in de pollen schuilgaat. Hier kan je mooie dingen mee doen voor mens en dier. Dit klinkt als een droom… toch?

Waarom ik ben gestart

Het doel van Uniek Herbals

Het doel van Uniek Herbals is; Iets toe te kunnen voegen aan, of de balans te vinden in, het (energetische) leven door middel van mooie natuurlijke, biologische en duurzame producten. Dit wil ik doen met een mooie knipoog naar de naturel high.

Self-care is how you take your power back

Daarom; Uniek herbals

Ik heb 15 jaar lang gedaan waar ik vanaf mijn 18e inrolde. Ik ben hierin steeds verder doorgegroeid (oefening baart kunst). Ik had een goede baan, een lekker salaris en een hele toffe en uitdagende functie met alle vrijheid maar mijn hart werd er niet blij van. Ik heb dit lege gevoel genegeerd en ben door gegaan met hard werken. Ik deed dit allemaal vanuit mijn hoofd, ik geef niet zomaar op. Mijn lijf ging steeds meer signalen afgeven dat het niet lekker met mij ging, met alle ongemakken van dien. Zere nek en rug, slaapproblemen, spierspanningen en uiteindelijk zelfs tot paniekaanvallen aan toe. Mijn lichaam probeerde mij iets duidelijk te maken en ik kon het niet meer negeren.

Ik ben toen begonnen met de pineal gold pine pollen tinctuur te nemen. 3x per dag druppelde ik de tinctuur onder mijn tong. De unieke samenstelling van de pine pollen tinctuur heeft geholpen mijn kracht terug te vinden en mij in staat gesteld mijn “space” weer te kunnen pakken. Ik kon weer voelen welke kant ik op moest gaan en wat echt belangrijk voor mij was. Het was de hoogste tijd mijn intuïtie en hart te gaan volgen.

 

Ik ben Uniek Herbals gestart om de kracht van biologische kruiden (tincturen) met iedereen te kunnen delen. Ik zit weer lekker in mijn energie. Ik gun iedereen balans, kracht en zijn of haar “space” te vinden in het leven doormiddel van kruiden.

Een persoonlijke noot

Wat heeft de tinctuur voor mij gedaan?

De pineal gold pine pollen tinctuur (vergeet niet dat ik door een proces ben gegaan met aanvullende therapie en gesprekken) heeft mij opengesteld voor en beter in staat gesteld om te voelen wat belangrijk voor mij was in een periode waarin het vermogen tot relativeren en zingeving kwijt was. Dit heeft zo ver kunnen komen omdat ik in mijn hoofd een beeld had gevormd waar ik naar toe leefde maar mijn werkelijke gevoelens onderdrukte. Het lukte weer om in contact te komen met mijn gevoelens, mijn intuïtie te kunnen volgen, rust en overzicht te creëren in mijn hoofd en beter te slapen.

Nu mijn 4 Q’s (IQ, EQ, PQ en SQ) in balans zijn vind ik het nog steeds erg fijn om de tinctuur te gebruiken. Het is een natuurlijke energie gever en libido booster. Ook als ondersteuning voor het sporten en tonen van mijn spieren is het een fijn product. Ik verdiep ook mijn meditaties er mee en het “anti kater” effect is heel erg fijn. Dat avondje borrelen krijgt zo toch een minder vieze nasmaak. Dit is toch fijn aangezien ik geen 18 meer ben.

P.S. voor de ravers: Ik heb geen “dinsdag dip” meer!