De spirituele kant van de pijnappelklier

Door verschillende oudheden – op verschillende werelddelen- wordt de pijnappelklier “het derde oog” genoemd. Dit kleine kliertje wordt gezien als een poort tussen de fysieke wereld en spirituele wereld. Binnen veel culturen en verschillende religies staat het derde oog voor het hoogste bewustzijn dat wij mensen kunnen bereiken.

Je pijnappelklier heeft een connectie met het (mysterieuze) autonome zenuwstelsel. Je pijnappelkier is een van de organen waarvan wordt gezegd dat het verantwoordelijk is voor de manier waarop we het dagelijks leven waarnemen en voelen. Het stuurt ook onze intuïtie aan. Het dient letterlijk als een derde oog waarmee we dingen kunnen zien die je met fysieke zintuigen niet kunt waarnemen. Soms voel je dat een situatie niet pluis is of dat er gevaar dreigt. Zonder hier fysieke prikkels voor te ontvangen (horen, zien of ruiken). Dit is een seintje van je pijnappelklier of derde oog, luister hier goed naar.

Quote:

we hebben drie ogen, twee om te kijken en een om te zien.

Onze pijnappelklier staat ook in verbinding met ons zesde chakra, het voorhoofdchakra of ook wel derde oog chakra genoemd. Dit chakra staat samen met de pijnappelklier in verbinding met je intuïtie. Het weten door te voelen. Het ontkalken van de pijnappelklier stelt je in staat beter te voelen. Je bent beter in staat uit je hoofd te komen en beter te voelen wat je voelt in plaats van te bedenken wat je voelt.

Van de wilde pine pollen is gebleken dat, in tegenstelling tot geïsoleerde en/of kunstmatige supplementen, in hun volledige en actieve staat complex, rijk en uitgebalanceerd zijn. Door ons productieproces wordt de rijke en uitgebalanceerde werking van de cellen nog eens optimaal benut waardoor onze tinctuur vele malen sterker is dan de tincturen van onze concurrentie.

2 Reactie's
  • Tatjana den Iseger
    Geplaatst op 17:02h, 11 augustus Beantwoorden

    Ben erg benieuwd naar de werking. Morgen bestellen!

  • blondblondblond
    Geplaatst op 12:52h, 13 augustus Beantwoorden

    Twee maanden verder in het gebruik van de pollen tinctuur merk ik een verschil. Mijn inner compas werkt beter, en ik luister ernaar. Voel me veel evenwichtiger dan voorheen, helemaal nu de overgang ingezet is. Ik slaap beter en hitte aanvallen zijn veel minder. Een dankbare lieve groet van mij. Nemaste

Geef een reactie